Automatisering van je werkplek uitbesteden

De beste partner voor jouw automatisering

Als ondernemer wil je eigenlijk alleen maar bezig zijn met datgene waar je het allerbeste in bent. Wij van IT voor de zaak snappen dat en daarom zijn wij de beste partner voor de automatisering van je bedrijf. Daarom biedt IT voor de zaak jouw bedrijfsautomatisering voor een vaste prijs per werkplek per maand, zodat jij je kunt concentreren op de zaken waarom je ondernemer bent geworden.

Automatisering uit de cloud én lokaal

De automatisering van IT voor de zaak biedt het beste van twee ICT-werelden. Door de technologie uit de cloud met Office 365 te combineren met de nieuwste hardware, ontstaat voor onze klanten hun eigen, perfecte oplossing. En doordat de implementatie ook wordt berekend per werkplek per maand, kom je nooit meer voor grote onverwachte investeringen te staan. Dat is de zekerheid van de automatisering die de experts van IT voor de zaak je bieden.

Automatisering met IT voor de zaak heeft grote voordelen

Door je automatisering uit te besteden bij IT voor de zaak kun je profiteren van een aantal voordelen:

  • Vaste prijzen, volledig grip op je kosten
  • Geïntegreerde totaal oplossing voor software en hardware met elk device (desktop, laptop, tablet en smartphone)
  • Een kostenbesparing van gemiddeld 20% tot 25% in verhouding tot de marktprijs voor IT-omgeving
  • Korte responstijd en een persoonlijke service

Automatiseren uitbesteden zonder zorgen

Door te werken met vaste modules, ontstaat een transparante ICT-omgeving voor elk bedrijf die tegelijkertijd gemakkelijk schaalbaar is. De modules maken 90% van je automatisering, de rest wordt door onze experts op maat voor je ingevuld. Zo krijg je een voordelige IT-oplossing, die perfect past bij je professionele bedrijf. Dus ben je op zoek naar de beste partner voor het uitbesteden van je automatisering in de omgeving van Groesbeek, Nijmegen, Wijchen, Cuijk, Boxmeer of daarbuiten? Pak je telefoon of neem contact op met één van onze experts voor een vakkundig en vrijblijvend advies.