Beste online backup

Zoekt u voor uw bedrijf een goede manier om uw bedrijfsdata veilig te stellen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u de beste online data backup van Nederland aan en zorgen ervoor dat u niet langer iedere keer opnieuw handmatig van al uw data een backup hoeft te maken. Door gebruik te maken van de veiligste online backup van Nederland voorkomt u onnodig dataverlies en is uw data te allen tijde gewaarborgd. Bovendien is onze service voordelig en garanderen wij u dat wij uw data veilig online backuppen.

Online backup in Exchange

Onze software heeft plug-ins die kunnen worden gebruikt in combinatie met Exchange en verschillende databases. Dat betekent dat u niet hoeft te gaan zitten wachten totdat uw online backup klaar is, maar dat u gewoon door kunt blijven werken. Om met onze diensten aan de slag te kunnen gaan, kunt u indien gewenst gebruik maken van onze installatieservice. Wij zorgen er dan voor dat uw online backup client software en het backup schema op locatie worden afgestemd naar uw wensen. U hoeft zich daarna geen zorgen meer te maken over uw data. Hiervan wordt automatisch een backup gemaakt. Wij houden u desgewenst iedere dag per e-mail op de hoogte van de backup resultaten van die dag.

Veilige online backup via SSL

De door ons verzorgde backup software maakt gebruik van de beveilige SSL technologie, die bijvoorbeeld ook bij financiële transacties wordt gebruikt. Uw data wordt via een SSL verbinding naar onze servers verzonden. Uw gegevens worden op twee verschillende fysieke locaties opgeslagen in onze datacenters. Deze zijn voorzien van koelsystemen, noodstroomvoorzieningen, beveiligers en zijn bovendien ingericht in een brandveilige omgeving. De prijs voor onze beveiligde backups is afhankelijk van verschillende factoren. Wij bespreken graag wat voor u de prijs zou zijn. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid opslag die u voor uw data nodig heeft. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn? Neem dan gerust contact met ons op.

Online Back-up